Închide meniul

Dragomir îl face praf pe Florin Talpan: "Să se ducă să joace la nuntă cu lăutari!" Verdict în războiul Becali – CSA

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 12:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Reclamă
Dragomir îl face praf pe Florin Talpan: "Să se ducă să joace la nuntă cu lăutari!" Verdict în războiul Becali – CSA

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, iese din sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din Bucuresti , unde a fost audiat in calitate de martor, intr-un dosar in care sunt investigate infractiuni de delapidare si spalare de bani, fiind vizata o finantare de un milion de dolari acordata FRF de catre FIFA, miercuri, 24 februarie 2016. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Dragomir e de părere că nu mai există cale de împăcare între Gigi Becali şi CSA Steaua. Dragomir, care e de partea lui Becali în acest război, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe juristul CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut că Talpan vrea să joace în locul lui Becali. La ce? Poate la vreo nuntă cu lăutari, asta e realitatea. Gigi a pierdut nedrept, justiția nu e întotdeauna dreaptă. Becali s-a dus la pușcărie că a băut cu aia care i-au furat mașina, ai mai pomenit așa ceva, la câte s-au făcut in țară asta? Este imposibil să se mai împace.

Acum sunt interese, fiecare vrea cașcaval, să câștige, nu e unul în afară de Becali să nu vrea să câștige ceva. Dacă Gigi pleacă mâine, dau scris, nu se găsește patron să preia această echipă, iar Steaua intră în faliment. Acolo trebuie între 30 și 40 de milioane de euro să o ții la acel nivel", a spus Dumitru Dragomir, conform Prosport.

Florin Talpan a cerut dezafilierea echipei lui Gigi Becali

Florin Talpan a cerut Ligii să dezafilieze echipa lui Gigi Becali și să o primească pe cea a Armatei pe prima scenă fotbalistică din România. Replica celor de la LPF a venit imediat.

"Pe cei de la Steaua București îi așteptăm cu mare plăcere în Liga 1, cu respectarea unui singur criteriu: cel al meritului sportiv. Cred că așa se ajunge în Liga 1.

Reclamă

Restul chestiunilor, de natură juridică, mai puțin aplicabile la fotbal. Există o marcă. E protejată printr-o hotărâre judecătorească și respectă toată lumea lucrul ăsta”, a declarat Justin Ștefan pentru AS.ro

Florin Talpan a solicitat dezafilierea FCSB

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și