Închide meniul

Dragomir îl face praf pe Florin Talpan: "Să se ducă să joace la nuntă cu lăutari!" Verdict în războiul Becali – CSA

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 12:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Dragomir îl face praf pe Florin Talpan: "Să se ducă să joace la nuntă cu lăutari!" Verdict în războiul Becali – CSA

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, iese din sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din Bucuresti , unde a fost audiat in calitate de martor, intr-un dosar in care sunt investigate infractiuni de delapidare si spalare de bani, fiind vizata o finantare de un milion de dolari acordata FRF de catre FIFA, miercuri, 24 februarie 2016. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Dragomir e de părere că nu mai există cale de împăcare între Gigi Becali şi CSA Steaua. Dragomir, care e de partea lui Becali în acest război, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe juristul CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut că Talpan vrea să joace în locul lui Becali. La ce? Poate la vreo nuntă cu lăutari, asta e realitatea. Gigi a pierdut nedrept, justiția nu e întotdeauna dreaptă. Becali s-a dus la pușcărie că a băut cu aia care i-au furat mașina, ai mai pomenit așa ceva, la câte s-au făcut in țară asta? Este imposibil să se mai împace.

Acum sunt interese, fiecare vrea cașcaval, să câștige, nu e unul în afară de Becali să nu vrea să câștige ceva. Dacă Gigi pleacă mâine, dau scris, nu se găsește patron să preia această echipă, iar Steaua intră în faliment. Acolo trebuie între 30 și 40 de milioane de euro să o ții la acel nivel", a spus Dumitru Dragomir, conform Prosport.

Florin Talpan a cerut dezafilierea echipei lui Gigi Becali

Florin Talpan a cerut Ligii să dezafilieze echipa lui Gigi Becali și să o primească pe cea a Armatei pe prima scenă fotbalistică din România. Replica celor de la LPF a venit imediat.

"Pe cei de la Steaua București îi așteptăm cu mare plăcere în Liga 1, cu respectarea unui singur criteriu: cel al meritului sportiv. Cred că așa se ajunge în Liga 1.

Reclamă

Restul chestiunilor, de natură juridică, mai puțin aplicabile la fotbal. Există o marcă. E protejată printr-o hotărâre judecătorească și respectă toată lumea lucrul ăsta”, a declarat Justin Ștefan pentru AS.ro

Florin Talpan a solicitat dezafilierea FCSB

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și