Închide meniul

Situaţie jenantă! Au promis investiţii de milioane de euro în România, dar au fost daţi afară din hotel din cauza datoriilor. Murad le-a sărit în ajutor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 6:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Situaţie jenantă! Au promis investiţii de milioane de euro în România, dar au fost daţi afară din hotel din cauza datoriilor. Murad le-a sărit în ajutor

Facebook Mohammad Murad

Mohammad Murad

Investitorii spanioli s-au cazat la un hotel din Nordul Capitalei. Însă datoriile s-au strâns şi s-au trezit cu bagajele în stradă. Au depășit, inițial, 10.000 de euro, apoi suma de 20.000 de euro. După mai multe somaţii, spaniolii au fost evacuaţi din hotelul în care stăteau, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohammad Murad i-a salvat pe spanioli

Spaniolii au luat în calcul să locuiască şi la Săftica însă, în cele din urmă, au fost salvaţi de Mohammad Murad. Omul de afaceri, care a semnat un parteneriat de imagine cu Dinamo, le-a sărit în ajutor spaniolilor. 

Astfel, investitorii spanioli s-au mutat în zona Băneasa. 

Mohammad Murad, unul dintre milionarii României, se implică la Dinamo

Milionarul Mohammad Murad se implică în proiectul spaniolilor de la Dinamo. Clubul a anunțat că Murad este noul partener de imagine.

În vară, Mohammad Murad anunța că era dispus să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță. Până la urmă, clubul a ajuns pe mâna spaniolilor conduși de Pablo Cortacero.

Reclamă

"Am ajutat mai multe cluburi, nu doar Dinamo. Şi acum ajut, dar nu sub formă de acţionar. Clubul are nevoie de investiţii timp de un an sau doi, după care sunt sigur că o să stea bine. Are o bază solidă, cred că poate să facă performanţă.

Personal, îmi plac provocările. De ce nu? Chiar o să discut cu Ionuţ Negoiţă să vedem care mai este situaţia", spunea la acel moment Muhammad Murad în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și