Închide meniul

Jackpot! Becali a dat lovitura! Finanțatorul FCSB îl are în echipă pe noul Cristiano Ronaldo: ”E ca o săgeată, trebuie avut grijă de el”

Silviu Corneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 5:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Reclamă
Jackpot! Becali a dat lovitura! Finanțatorul FCSB îl are în echipă pe noul Cristiano Ronaldo: ”E ca o săgeată, trebuie avut grijă de el”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Fosta legendă de la Dinamo l-a asemuit pe Dennis Man cu starul portughez, Cristiano Ronaldo. Dinu a comparat cariera lui Man de acum cu începuturile lui Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man traversează, în acest moment, cea mai bună perioadă a carierei sale. Acesta este golgheter în Liga 1, cu 9 reușite, la fel ca și colegul său de la FCSB, Florin Tănase.

Dennis Man, comparat cu Cristiano Ronaldo

Man care este un jucător, o săgeată, care, părerea mea,  se caută la ora actuală în fotbalul mondial şi trebuie avut grijă de el şi pus în valoare şi aruncat în lupte mai ales acum când poate. 

Aduceţi-vă aminte când avea 17 ani, îmi aduc aminte, la Sporting Lisabona, când era Boloni antrenor, Cristiano Ronaldo juca atacant lateral dreapta. Acum joacă pe tot frontul de atac, ceea ce ar putea să facă şi Man.

Reclamă

Dar cu serviciul, cu ceea ce înseamnă verticalizări, cu pase în profunzime, care vin din calitatea mijlocaşilor, că degeaba duc săgeata în vârful atacului meu dacă nu am coarda de la arc care să îi arunce mingea şi asta înseamnă mijlocaşii”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și