Închide meniul

Brazilianul Eric are peste 20 de fraţi! "Mai am, dar nu-i ştiu pe toţi!" Cum îi critică pe jucătorii din naţionala României

Mihai Ispas Publicat: 10 noiembrie 2020, 18:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Reclamă
Brazilianul Eric are peste 20 de fraţi! "Mai am, dar nu-i ştiu pe toţi!" Cum îi critică pe jucătorii din naţionala României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eric de Oliveira are peste 20 de fraţi

"Familia mea nu avea bani să-mi cumpere ghete să joc fotbal. Jucam desculț sau împrumutam de la prieteni. Am început fotbalul la 17 ani la juniorii lui Flamengo și erau zile când nu aveam bani de transport", a povestit Eric în emisiunea "Prietenii lui Ovidiu".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric: "Nu aveam ce să mănânc şi stăteam singur în tribune"

"Eu plecam de acasă la 3 jumătate-patru dimineața ca să am antrenament la 10. După primul antrenament eu nu aveam ce să mănânc și stăteam singur, prin tribune. După al doilea antrenament plecam și ajungeam acasă pe la opt seara.

Abia apoi mă duceam la școală, unde stăteam până la zece seara. A doua zi o luam iar de la patru dimineața. Am făcut doar 8 clase. Pe vremea mea trebuia să alegi: fotbal ori școală", a mai spus brazilianul care este căsătorit de 13 ani în România.

Eric are peste 20 de fraţi

Eric a fost părăsit de tată când avea doar 8 luni. Când l-a căutat, a aflat că are mai multe rude decât îşi putea imagina.

"Făcea copii, pleca, iar făcea, iar pleca. Eu îmi cunosc personal în jur de 20 de frați! Mai am, dar nu-i știu pe restul", s-a amuzat fotbalistul în vârstă de 34 de ani.

Reclamă

Eric, despre jucătorii naţionalei: "Le lipseşte mândria"

Eric a devenit cel mai bun marcator străin din campionatul României. El spune că se simte român şi suferă când priveşte meciurile echipe naţionale. Eric nu crede că Hagi ar trebui să îi ia locul în acest moment lui Rădoi şi îl apără pe selecţioner. 

"El îi alege pe cei mai buni, dar lipsește mândria! Lipsește mândria! Când ești la echipa națională înseamnă că ești cel mai bun din țara ta! Du-te acolo cu sufletul, măcar să văd asta pe teren. Nu e problemă că pierdem cu 0-4, dar să vedem dăruire! Eu zic că avem jucători capabili, dar le lipsește mândria că sunt acolo", a declarat Eric. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și