Închide meniul

Brazilianul Eric are peste 20 de fraţi! "Mai am, dar nu-i ştiu pe toţi!" Cum îi critică pe jucătorii din naţionala României

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 10 noiembrie 2020, 18:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Brazilianul Eric are peste 20 de fraţi! "Mai am, dar nu-i ştiu pe toţi!" Cum îi critică pe jucătorii din naţionala României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eric de Oliveira are peste 20 de fraţi

"Familia mea nu avea bani să-mi cumpere ghete să joc fotbal. Jucam desculț sau împrumutam de la prieteni. Am început fotbalul la 17 ani la juniorii lui Flamengo și erau zile când nu aveam bani de transport", a povestit Eric în emisiunea "Prietenii lui Ovidiu".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric: "Nu aveam ce să mănânc şi stăteam singur în tribune"

"Eu plecam de acasă la 3 jumătate-patru dimineața ca să am antrenament la 10. După primul antrenament eu nu aveam ce să mănânc și stăteam singur, prin tribune. După al doilea antrenament plecam și ajungeam acasă pe la opt seara.

Abia apoi mă duceam la școală, unde stăteam până la zece seara. A doua zi o luam iar de la patru dimineața. Am făcut doar 8 clase. Pe vremea mea trebuia să alegi: fotbal ori școală", a mai spus brazilianul care este căsătorit de 13 ani în România.

Eric are peste 20 de fraţi

Eric a fost părăsit de tată când avea doar 8 luni. Când l-a căutat, a aflat că are mai multe rude decât îşi putea imagina.

"Făcea copii, pleca, iar făcea, iar pleca. Eu îmi cunosc personal în jur de 20 de frați! Mai am, dar nu-i știu pe restul", s-a amuzat fotbalistul în vârstă de 34 de ani.

Reclamă

Eric, despre jucătorii naţionalei: "Le lipseşte mândria"

Eric a devenit cel mai bun marcator străin din campionatul României. El spune că se simte român şi suferă când priveşte meciurile echipe naţionale. Eric nu crede că Hagi ar trebui să îi ia locul în acest moment lui Rădoi şi îl apără pe selecţioner. 

"El îi alege pe cei mai buni, dar lipsește mândria! Lipsește mândria! Când ești la echipa națională înseamnă că ești cel mai bun din țara ta! Du-te acolo cu sufletul, măcar să văd asta pe teren. Nu e problemă că pierdem cu 0-4, dar să vedem dăruire! Eu zic că avem jucători capabili, dar le lipsește mândria că sunt acolo", a declarat Eric. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Eric se simte român şi suferă pentru echipa naţională
  • Brazilianul îl apără pe Mirel Rădoi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și