Închide meniul

U Cluj – Unirea Slobozia 3-1. Prima victorie a ardelenilor cu Costel Enache pe bancă. Cum arată clasamentul din Liga 2

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2020, 18:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:35

Reclamă
U Cluj – Unirea Slobozia 3-1. Prima victorie a ardelenilor cu Costel Enache pe bancă. Cum arată clasamentul din Liga 2

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Costel Enache, debut cu victorie la U Cluj

Oaspeţii de pe Cluj Arena au deschis scorul în minutul 12. Toma a executat perfect o lovitură liberă. Cristian Gavra a restabilit egalitatea abia cu trei minute înainte de pauză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj, victorie la debutul lui Costel Enache

Până să intre la cabine, alb-negrii au reuşit să treacă la conducere. Au avut şansă la execuţia lui Pîrvulescu, deviată în propria poartă de Dumbrăvean. U Cluj a izbutit chiar să se distanţeze pe tabelă după o nouă gafă făcută de adversari. Ioan Filip a marcat cu largul ajutor al goalkeeperului advers. Gurau a scăpat mingea dintre mâini.

Meciul s-a terminat 3-1 şi Costel Enache a debutat cu victorie pe banca ardelenilor. Şi-a ajutat noua echipă să adune 6 puncte şi să urce pe locul 8 în Liga 2. Pe primul loc este FC U Craiova, care este la egalitate de puncte cu Rapid.

Pentru U Cluj urmează duelul cu Metaloglobus, din deplasare. Unirea Slobozia primeşte vizita Farului.

Clasament Liga 2

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și