Închide meniul

Alexandru Buziuc are coronavirus. Este al 10-lea jucător infectat de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2020, 10:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:35

Alexandru Buziuc are coronavirus. Este al 10-lea jucător infectat de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Alexandru Buziuc

Continuă infectările cu coronavirus la FCSB. Alexandru Buziuc a fost confirmat cu noul coronavirus, scrie Prosport. Acesta este al 10-lea jucător de la FCSB infectat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform sursei citate, Alexandru Buziuc s-a simţit rău după partida cu FC Argeş. Imediat, atacantul a fost supus unui test, iar acesta a fost confirmat pozitiv. Imediat, acesta a fost izolat de restul grupului.

10 jucători de la FCSB, infectaţi cu coronavirus

Alexandru Buziuc este al 10-lea jucător de la FCSB infectat cu noul coronavirus. Andrei Vlad, Andrei Miron, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Darius Olaru, Florin Tănase, Andrei Pandele, Sergiu Buș şi Alexandru Buziuc sunt jucătorii confirmaţi cu noul coronavirus. 

În lotul FCSB mai există un singur atacant de meserie. Este vorba de Adrian Petre, atacantul căzut în dizgraţie.  

Adrian Petre, atacantul fără şut! Cifre dezastruoase în meciul cu FC Argeş

Adrian Petre nu reuşeşte să profite de şansele ivite în ultima perioadă, care l-au propulsat ca titular în echipa celor de la FCSB. Cu Coman accidentat şi Buş lovit de Covid-19, internaţionalul U21 a avut din nou cifre dezolante.

Reclamă

În partida cu FC Argeş în care, ca de obicei, a fost înlocuit la pauză, Petre a fost cel mai slab de pe teren. Atacantul nu a trimis niciun şut spre poartă şi a avut un indice InStat de 180, cel mai mic al roş-albaştrilor. Restul colegilor săi au avut peste 200.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și