Închide meniul

Dan Petrescu, uluit de meciul ireal al celor de la FCSB: "Nimeni nu a mai văzut aşa ceva! Nu aţi văzut ce puternici au fost?!"

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 20:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Dan Petrescu, uluit de meciul ireal al celor de la FCSB: "Nimeni nu a mai văzut aşa ceva! Nu aţi văzut ce puternici au fost?!"

Zuma Press / Michal Kamaryt via Hepta

Dan Petrescu

Antrenorul campioanei a recunoscut că nu a mai văzut niciodată un astfel de meci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, nimeni nu a mai văzut! Poate prin ligile inferioare, dar eu prin Liga 1 sau pe unde am antrenat nu am mai văzut așa meci. Nu aţi văzut ce puternici au fost? Momentele astea te fac mai puternic", a spus Dan Petrescu.

Formația lui Gigi Becali va da în play-off peste învingătoarea dintre APOEL (Cipru) sau Zrinjski (Bosnia) dacă va trece de Slovan Liberec.

De cealaltă parte, dacă va trece de Djurgardens, campioana României se va duela cu câștigătoarea meciului dintre KuPS (Finlanda) și Suduva (Lituania). La prima vedere, CFR Cluj pare că va avea un traseu uşor către grupele Europa League. 

"Dacă bat în Suedia vă spun. Nu sunt mulțumit pentru că am întâlnit cel mai greu adversar: Suedia, în deplasare", a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj, noul lider din Liga 1 după victoria cu Astra

CFR Cluj este noul lider din Liga 1, după ce a învins Astra în deplasare, scor 2-0

"Chiar dacă Astra a avut niște ocazii importante, scorul este meritat pentru că am dominat mai mult meciul, ne-am creat mai multe ocazii. Da, am dat în bară, am dat pe lângă, am primit un autogol, asta e fotbalul. Uneori ai ghinion, cum am avut și noi, alteori ai noroc", a mai spus Petrescu.

Antrenorul campioanei a avut un mesaj şi pentru Mirel Rădoi. 

Reclamă 4 / 0/3

"Meseria lui Burcă e fundaș central, dar l-am folosit fundaș dreapta pentru că aveam mare nevoie de el în trecut și a făcut-o foarte bine. Sper că am dat o soluție și pentru echipa națională pentru că a jucat și în Austria foarte bine", a mai spus Petrescu. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și