Închide meniul

Dan Petrescu, uluit de meciul ireal al celor de la FCSB: "Nimeni nu a mai văzut aşa ceva! Nu aţi văzut ce puternici au fost?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 20:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Dan Petrescu, uluit de meciul ireal al celor de la FCSB: "Nimeni nu a mai văzut aşa ceva! Nu aţi văzut ce puternici au fost?!"

Zuma Press / Michal Kamaryt via Hepta

Dan Petrescu

Antrenorul campioanei a recunoscut că nu a mai văzut niciodată un astfel de meci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, nimeni nu a mai văzut! Poate prin ligile inferioare, dar eu prin Liga 1 sau pe unde am antrenat nu am mai văzut așa meci. Nu aţi văzut ce puternici au fost? Momentele astea te fac mai puternic", a spus Dan Petrescu.

Formația lui Gigi Becali va da în play-off peste învingătoarea dintre APOEL (Cipru) sau Zrinjski (Bosnia) dacă va trece de Slovan Liberec.

De cealaltă parte, dacă va trece de Djurgardens, campioana României se va duela cu câștigătoarea meciului dintre KuPS (Finlanda) și Suduva (Lituania). La prima vedere, CFR Cluj pare că va avea un traseu uşor către grupele Europa League. 

"Dacă bat în Suedia vă spun. Nu sunt mulțumit pentru că am întâlnit cel mai greu adversar: Suedia, în deplasare", a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj, noul lider din Liga 1 după victoria cu Astra

CFR Cluj este noul lider din Liga 1, după ce a învins Astra în deplasare, scor 2-0

"Chiar dacă Astra a avut niște ocazii importante, scorul este meritat pentru că am dominat mai mult meciul, ne-am creat mai multe ocazii. Da, am dat în bară, am dat pe lângă, am primit un autogol, asta e fotbalul. Uneori ai ghinion, cum am avut și noi, alteori ai noroc", a mai spus Petrescu.

Antrenorul campioanei a avut un mesaj şi pentru Mirel Rădoi. 

Reclamă 4 / 0/3

"Meseria lui Burcă e fundaș central, dar l-am folosit fundaș dreapta pentru că aveam mare nevoie de el în trecut și a făcut-o foarte bine. Sper că am dat o soluție și pentru echipa națională pentru că a jucat și în Austria foarte bine", a mai spus Petrescu. 

Recomandări
  • Dan Petrescu a vorbit despre meciul celor de la FCSB
  • Astra - CFR Cluj 0-2
  • Echipa lui Petrescu e noul lider din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și