Închide meniul

Spaniolii, şocaţi de ce au găsit la Dinamo: "Sunt multe datorii care ies la iveală!" Ce a spus Contra de cearta cu Rufo Collado

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 16:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Spaniolii, şocaţi de ce au găsit la Dinamo: "Sunt multe datorii care ies la iveală!" Ce a spus Contra de cearta cu Rufo Collado

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmin Contra

Antrenorul dinamoviştilor a negat cu vehemenţă orice conflict cu Rufo Collado. Totuşi, tehnicianul a admis că la club sunt în continuare probleme. Mai mult, acesta spune că ies la iveală noi datorii.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu există nicio problemă între mine și directorul sportiv. Încercăm să rezolvăm ultimele problemele care sunt la nivel de echipă, suntem pe drumul cel bun.

Jucătorii sunt liniștiți, în cât mai scurt timp posibil vor intra salariile, vom fi la zi și nu vor mai fi probleme. Sunt multe probleme care trebuie rezolvate, sunt multe datorii care ies la iveală. Să stea toți suporterii dinamoviști liniștiți. Muncim din greu ca să arătăm bine în cel mai scurt timp”, a spus Contra, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc azi, miercuri, 16 septembrie.

Ce a apărut în spaţiul public

Întrebat de ”Guriță” când urmează să fie virate salariile jucătorilor, ținând cont că 15 este data scadentă, Rufo Collado l-a anunțat pe acesta că banii vor intra abia săptămâna viitoare.

În acel moment, Contra ar fi refuzat să mai antreneze echipa, ședința de pregătire de luni seară desfășurându-se fără antrenor și staff tehnic, precizează Prosport.

Reclamă

Trebuie precizat că una dintre condițiile pe care Cosmin Contra le-a pus la venirea sa la Dinamo a fost plata la zi a salariilor jucătorilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și