Închide meniul

Continuă curăţenia la Dinamo! Mihai Popescu a semnat cu noul club. Anunţul oficial

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 12:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Continuă curăţenia la Dinamo! Mihai Popescu a semnat cu noul club. Anunţul oficial

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Popescu a plecat de la Dinamo

"Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al fundașului central Mihai Popescu la clubul scoțian HeartofMidlothianFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat în Ștefan cel Mare de la Academia de juniori a clubului Sporting Pitești, în 2011, Mihai Popescu (27 de ani) a debutat în tricoul alb-roșu la Dinamo 2 și a jucat în carieră pentru Dinamo București, Dunărea Călărași, ACS Berceni, FC Voluntari și St. Mirren (Scoția)", se arată pe site-ul dinamoviştilor. 

Mihai Popescu, 63 de meciuri pentru Dinamo, în Liga 1

Popescu a jucat pentru Dinamo 63 de meciuri în Liga 1, el marcând şi 5 goluri. El a mai evoluat 5 partide în Cupa României şi două în Cupa Ligii. 

Popescu are în palmares două trofee, Cupa Ligii, cu Dinamo, şi Supercupa României, cu FC Voluntari. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și