Închide meniul

Toni Petrea a ieșit la atac. Antrenorul lui FCSB, nemulțumit de reacția jucătorilor săi. "Ne-am antrenat degeaba!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Toni Petrea a ieșit la atac. Antrenorul lui FCSB, nemulțumit de reacția jucătorilor săi. "Ne-am antrenat degeaba!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea mai are nevoie de o minune pentru a câştiga titlul cu FCSB

Golul marcat de Ricardinho, pentru 2-0, l-a nemulțumit profund pe Petrea. Acesta este dezamăgit că reușita ilfovenilor a venit dintr-o fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, intrigat de jocul defensiv al lui FCSB

"Am primit un gol din fază faxă. Am antrenat asta, dar am antrenat degeaba! Golul de 2-0 normal că ne-a turnat plumb în picioare. Mă bucur că am revenit, din păcate am marcat un singur gol, deși am avut mai multe ocazii", a reacționat antrenorul lui FCSB.

Iulian Cristea a fost muștruluit de Petrea imediat după golul prin care FC Voluntari s-a distanțat pe tabelă. Fundașul central a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Ricardinho.

"Nu cred că a fost greșeala lui. L-am certat pentru că am atenționat, înaintea meciului, că adversarii sunt foarte buni la fazele fixe. Trebuia să fim atenți", a spus Petrea. 

Iulian Cristea a fost schimbat imediat după reușita de 2-0. În locul lui a intrat Olimpiu Moruțan.

Reclamă

FCSB câștigase la scor de neprezentare toate meciurile din acest sezon. S-a impus cu 3-0 în disputele cu Astra, Shirak și Viitorul. Trebuie să își revină repede pentru că joi are duel în Europa League. O așteaptă partida cu Backa Topola, din Serbia!

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și