Închide meniul

Toni Petrea a ieșit la atac. Antrenorul lui FCSB, nemulțumit de reacția jucătorilor săi. "Ne-am antrenat degeaba!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Toni Petrea a ieșit la atac. Antrenorul lui FCSB, nemulțumit de reacția jucătorilor săi. "Ne-am antrenat degeaba!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea mai are nevoie de o minune pentru a câştiga titlul cu FCSB

Golul marcat de Ricardinho, pentru 2-0, l-a nemulțumit profund pe Petrea. Acesta este dezamăgit că reușita ilfovenilor a venit dintr-o fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, intrigat de jocul defensiv al lui FCSB

"Am primit un gol din fază faxă. Am antrenat asta, dar am antrenat degeaba! Golul de 2-0 normal că ne-a turnat plumb în picioare. Mă bucur că am revenit, din păcate am marcat un singur gol, deși am avut mai multe ocazii", a reacționat antrenorul lui FCSB.

Iulian Cristea a fost muștruluit de Petrea imediat după golul prin care FC Voluntari s-a distanțat pe tabelă. Fundașul central a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Ricardinho.

"Nu cred că a fost greșeala lui. L-am certat pentru că am atenționat, înaintea meciului, că adversarii sunt foarte buni la fazele fixe. Trebuia să fim atenți", a spus Petrea. 

Iulian Cristea a fost schimbat imediat după reușita de 2-0. În locul lui a intrat Olimpiu Moruțan.

Reclamă

FCSB câștigase la scor de neprezentare toate meciurile din acest sezon. S-a impus cu 3-0 în disputele cu Astra, Shirak și Viitorul. Trebuie să își revină repede pentru că joi are duel în Europa League. O așteaptă partida cu Backa Topola, din Serbia!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și