Închide meniul

Poli Iaşi – Gaz Metan 1-4. Moldovenii au deschis repede scorul, dar s-au făcut de râs. Au primit goluri pe bandă rulantă!

Silviu Corneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 14:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Poli Iaşi – Gaz Metan 1-4. Moldovenii au deschis repede scorul, dar s-au făcut de râs. Au primit goluri pe bandă rulantă!

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel pancu este antrenorul celor de la Poli Iaşi

Gruparea din Copou a primit, pentru a doua etapă la rând, patru goluri. Chiar dacă Zajmovic a deschis scorul repede, fundașii lui Poli Iași s-au întrecut în erori. Moldovenii au acum cea mai slabă defensivă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi – Gaz Metan 1-4

Min. 82: GOOOLLL Gaz Metan Mediaș! Ronaldo Deaconu a executat perfect o lovitură lliberă și scorul capătă proporții

Min. 66: Gaz Metan Mediaș își mărește avantajul. Fundașul gazdelor, Sorin Bușu, și-a trimis mingea în propria poartă după un corner executat de ardeleni.

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Este pauză la meciul găzduit de stadionul din Copou

Reclamă
Reclamă 4

Min. 30: GOOOLLL Gaz Metan Mediaș! Roberto Romeo a profitat de o nouă eroare în defensiva moldovenilor și a lobat mingea peste Axinte

Min. 8: GOOOLLL Gaz Metan Mediaș! Oaspeții restabilesc imediat egalitatea. Ciocan îl driblează pe portarul advers și marchează în poarta goală.

Min. 2: GOOOLLL Poli Iași! Dzenan Zajmovic a înscris cu un șut superb, din afara careului. Aflat la debut, bosniacul nu i-a dat nicio șansă portarului advers!

Reclamă

Min. 1: A început meciul

Poli Iași: Axinte – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – Mihalache, Passaglia, Platini, Vanzo, Calcan – Zajmovic

Antrenor: Daniel Pancu

Gaz Metan: Buzbuchi – Baco, Larie, Popa, Trif – Droppa, Deaconu, Velisar, Butean – Ciocan, Romeo

Antrenor: Dusan Uhrin

Meciul va fi condus la centru de Adrian Cojocaru. Acesta va fi ajutat la cele două linii de către Vladimir Urzică şi Laszlo Bucsi. 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și