Închide meniul

"Să îi trimită filmarea lui Messi! Îi vedeam pe toți cu telefonul scos!" Deian Sorescu, savuros după remiza cu Botoșani

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 5:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
"Să îi trimită filmarea lui Messi! Îi vedeam pe toți cu telefonul scos!" Deian Sorescu, savuros după remiza cu Botoșani

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Deian Sorescu

Spaniolii și-au scos telefoanele ca să îi filmeze pe fanii dinamoviști care i-au așteptat la stadion. Sorescu a glumit cu ei, chiar în autocar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au fost uimiți de fani, îi vedeam pe toți cu telefonul scos, glumeam să îi trimită lui Messi filmarea! Suporterii lui Dinamo sunt unici, am fost într-o situație critică și au fost alături de noi,” a dezvăluit Deian Sorescu, după meci.

Deian Sorescu a avut o ocazie imensă în partida cu Botoșani, dar a fost salvat de golul de generic reușit de Boja Valle.

Sunt supărat pe mine că nu am reușit să îmi ajut echipa, dar sunt fericit că am câștigat niște jucători. Poate voi da și eu un astfel de gol ca Borja Valle, și-a arătat clasa.

Îl știam de la antrenamente, e un jucător foarte bun. Eu sunt obișnuit cu multe veniri, a mai fost un val de străini când a fost Mircea Rednic,” a mai spus după meci Deian Sorescu.

Reclamă

Dinamo – Botoșani 1-1. Contra, fără victorie de la revenire

Moldovenii au deschis scorul în prima repriză după un autogol al lui Lopez, marcat în minutul 37. Egalarea celor de la Dinamo a venit prin noul star al echipei, Borja Valle. Acesta a înscris de la peste 50 de metri, în minutul 70.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și