Închide meniul

"Să îi trimită filmarea lui Messi! Îi vedeam pe toți cu telefonul scos!" Deian Sorescu, savuros după remiza cu Botoșani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 5:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

"Să îi trimită filmarea lui Messi! Îi vedeam pe toți cu telefonul scos!" Deian Sorescu, savuros după remiza cu Botoșani

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Deian Sorescu

Spaniolii și-au scos telefoanele ca să îi filmeze pe fanii dinamoviști care i-au așteptat la stadion. Sorescu a glumit cu ei, chiar în autocar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au fost uimiți de fani, îi vedeam pe toți cu telefonul scos, glumeam să îi trimită lui Messi filmarea! Suporterii lui Dinamo sunt unici, am fost într-o situație critică și au fost alături de noi,” a dezvăluit Deian Sorescu, după meci.

Deian Sorescu a avut o ocazie imensă în partida cu Botoșani, dar a fost salvat de golul de generic reușit de Boja Valle.

Sunt supărat pe mine că nu am reușit să îmi ajut echipa, dar sunt fericit că am câștigat niște jucători. Poate voi da și eu un astfel de gol ca Borja Valle, și-a arătat clasa.

Îl știam de la antrenamente, e un jucător foarte bun. Eu sunt obișnuit cu multe veniri, a mai fost un val de străini când a fost Mircea Rednic,” a mai spus după meci Deian Sorescu.

Reclamă

Dinamo – Botoșani 1-1. Contra, fără victorie de la revenire

Moldovenii au deschis scorul în prima repriză după un autogol al lui Lopez, marcat în minutul 37. Egalarea celor de la Dinamo a venit prin noul star al echipei, Borja Valle. Acesta a înscris de la peste 50 de metri, în minutul 70.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și