Închide meniul

"A fost un arbitraj şmecheresc!" Contra e fără victorie de la revenire, dar anunţă alte transferuri şi bani mulţi: "Toţi vor avea contractele mărite! Lui i s-a triplat!"

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2020, 20:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
"A fost un arbitraj şmecheresc!" Contra e fără victorie de la revenire, dar anunţă alte transferuri şi bani mulţi: "Toţi vor avea contractele mărite! Lui i s-a triplat!"

Cosmin Contra e pe val în Arabia Saudită

Profimedia

Botoşani a deschis scorul dintr-o fază suspectă de offsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, eu cred că sunt specialişti suficienţi. Am înţeles că s-ar putea la golul lor să fi fost offsaid, nu ştiu dacă la Fabbrini să nu fi fost neglijenţă. Mi s-a părut un arbitraj şmecheresc. E păcat că vorbim de arbitraj", a spus Cosmin Contra. 

Contra şi-a lăudat noile achiziţii. Borja Valle a luat ochii tuturor după ce a înscris un gol fabulos

"S-a văzut o altă faţă de la Dinamo, vreau  să îmi felicit jucătorii. A doua repriză a existat doar o echipă în teren. Nu am avut ultimii 25-35 de metri mai multă linişte. Din punct de vedere fizic mai avem mult de lucrat. Nu este uşor să îi aduci la un nivel fizic în 3 zile. Cel mai bun antrenament e jocul. Eu ştiam ce jucător am primit, s-a văzut calitatea jucătorilor. Cred că nu am făcut achiziţii. Pe Borja Valle îl ştiam, ştiam calităţile pe care le are. El a venit direct din vacanţă. Când vom ajunge la capacitate maximă vom arăta din ce în ce mai bine. Şi sper că şi cu victorii. Victoriile aduc linişte. În principiu, mai vin jucători", a mai spus Cosmin Contra.

Cosmin Contra: "Toţi jucătorii vor avea salariile îmbunătăţite"

Contra a mai spus că totţi jucătorii vor avea contractele mărite. Deian Sorescu a semnat deja un nou contract. 

Reclamă

"I s-a mărit contractul lui Deian Sorescu, Măgureanu a semnat un nou contract, i s-a triplat contractul pe care îl avea. Urmează ceilalţi tineri din echipă, vom avea grijă de ei. Sper, încet, să îmbinăm experienţa cu tinereţea şi să creem un proiect puternic. Mă ţin în viaţă rezultate, dacă nu vor fi, va fi schimbat antrenorul.

Dinamo poate, în 2-3 ani de zile, să fie o candidată serioasă la titlu. Obiectivul de acum e intrarea în play-off, iar apoi mai mult, să ne luptăm pentru cupele europene. Cred că s-a văzut că se vrea un proiect serios aici. Sperăm ca evoluţia să fie din ce în ce mai bune", a mai spus Cosmin Contra. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și