Închide meniul

"A fost un arbitraj şmecheresc!" Contra e fără victorie de la revenire, dar anunţă alte transferuri şi bani mulţi: "Toţi vor avea contractele mărite! Lui i s-a triplat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2020, 20:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

"A fost un arbitraj şmecheresc!" Contra e fără victorie de la revenire, dar anunţă alte transferuri şi bani mulţi: "Toţi vor avea contractele mărite! Lui i s-a triplat!"

Cosmin Contra e pe val în Arabia Saudită

Profimedia

Botoşani a deschis scorul dintr-o fază suspectă de offsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, eu cred că sunt specialişti suficienţi. Am înţeles că s-ar putea la golul lor să fi fost offsaid, nu ştiu dacă la Fabbrini să nu fi fost neglijenţă. Mi s-a părut un arbitraj şmecheresc. E păcat că vorbim de arbitraj", a spus Cosmin Contra. 

Contra şi-a lăudat noile achiziţii. Borja Valle a luat ochii tuturor după ce a înscris un gol fabulos

"S-a văzut o altă faţă de la Dinamo, vreau  să îmi felicit jucătorii. A doua repriză a existat doar o echipă în teren. Nu am avut ultimii 25-35 de metri mai multă linişte. Din punct de vedere fizic mai avem mult de lucrat. Nu este uşor să îi aduci la un nivel fizic în 3 zile. Cel mai bun antrenament e jocul. Eu ştiam ce jucător am primit, s-a văzut calitatea jucătorilor. Cred că nu am făcut achiziţii. Pe Borja Valle îl ştiam, ştiam calităţile pe care le are. El a venit direct din vacanţă. Când vom ajunge la capacitate maximă vom arăta din ce în ce mai bine. Şi sper că şi cu victorii. Victoriile aduc linişte. În principiu, mai vin jucători", a mai spus Cosmin Contra.

Cosmin Contra: "Toţi jucătorii vor avea salariile îmbunătăţite"

Contra a mai spus că totţi jucătorii vor avea contractele mărite. Deian Sorescu a semnat deja un nou contract. 

Reclamă

"I s-a mărit contractul lui Deian Sorescu, Măgureanu a semnat un nou contract, i s-a triplat contractul pe care îl avea. Urmează ceilalţi tineri din echipă, vom avea grijă de ei. Sper, încet, să îmbinăm experienţa cu tinereţea şi să creem un proiect puternic. Mă ţin în viaţă rezultate, dacă nu vor fi, va fi schimbat antrenorul.

Dinamo poate, în 2-3 ani de zile, să fie o candidată serioasă la titlu. Obiectivul de acum e intrarea în play-off, iar apoi mai mult, să ne luptăm pentru cupele europene. Cred că s-a văzut că se vrea un proiect serios aici. Sperăm ca evoluţia să fie din ce în ce mai bune", a mai spus Cosmin Contra. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și