Închide meniul

Florin Tănase, mesaj pentru fanii roș-albaștri! ”Eu m-am înscris, tu ce mai aștepți!”

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2020, 18:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Florin Tănase, mesaj pentru fanii roș-albaștri! ”Eu m-am înscris, tu ce mai aștepți!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Printre cei care au apreciat mesajul căpitanului de la FCSB se numără foștii săi colegi, Mihai Bălașa și Romario Benzar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu m-am înscris în ascociație. Tu ce mai aștepți?”, a fost mesajul lui Florin Tănase pe contul său de Facebook. Căpitanul FCSB se refera la Asociația Salvați Steaua, înființată de suporterii FCSB, în frunte cu Gheorghe Mustață.

Voluntari – FCSB, din etapa a treia a Ligii 1, se va juca sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00, și va fi în format live text pe antenasport.ro.

Emeric Ienei susține Asociația Salvați Steaua

Primul nume mare care s-a înscris în Asociația Salvați Steaua este Emeric Ienei. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua susține astfel proiectul fanilor FCSB.

Reclamă

Un alt nume mare care s-a înscris în Asociație este Laurențiu Regecampf cel care a cucerit două titluri cu echipa lui Becali, ca antrenor.

Pe lângă Tănase, toți jucătorii actuali de la FCSB și-au făcut card de membru, dar și Mihai Stoica alături de cei din conducerea tehnică a echipei.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și