Închide meniul

Portarul crescut de Real Madrid s-a înţeles cu Dinamo. Mejias Osorio va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2020, 9:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Portarul crescut de Real Madrid s-a înţeles cu Dinamo. Mejias Osorio va avea cel mai mare salariu din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmin Contra, fericit după ultimul transfer

Osorio a semnat un contract întins pe doi ani cu conducerea iberică a lui Dinamo, susţine gsp.ro. El juca înainte la Middlesbrough, în Championship. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero a făcut un efort considerabil pentru a-l transfera pe Osorio. Goalkeeper-ul va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, cel mai mare din Liga 1, la egalitate cu al lui Janusz Gol.

Cine este Mejias Osorio, noul portar al lui Dinamo

Tomas a fost descoperit la Real Madrid Castilla şi a evoluat chiar şi la echipa mare, într-un meci din La Liga. În 2011, a intrat pe finalul partidei cu Getafe, în care Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick. 

În urmă cu două sezoane a evoluat pentru Omonia Nicosia şi a fost titular în 27 de partide. A fost răscumpărat cu 500.000 de euro, dar de atunci nu a mai jucat decât în Cupa Angliei.

Portarul mai avea contract cu Boro până în vara lui 2021, dar i-a anunţat pe conducătorii clubului că vrea să plece. Cota lui de piaţă a ajuns la 400.000 de euro.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și