Închide meniul

Portarul crescut de Real Madrid s-a înţeles cu Dinamo. Mejias Osorio va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2020, 9:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Portarul crescut de Real Madrid s-a înţeles cu Dinamo. Mejias Osorio va avea cel mai mare salariu din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmin Contra, fericit după ultimul transfer

Osorio a semnat un contract întins pe doi ani cu conducerea iberică a lui Dinamo, susţine gsp.ro. El juca înainte la Middlesbrough, în Championship. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero a făcut un efort considerabil pentru a-l transfera pe Osorio. Goalkeeper-ul va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, cel mai mare din Liga 1, la egalitate cu al lui Janusz Gol.

Cine este Mejias Osorio, noul portar al lui Dinamo

Tomas a fost descoperit la Real Madrid Castilla şi a evoluat chiar şi la echipa mare, într-un meci din La Liga. În 2011, a intrat pe finalul partidei cu Getafe, în care Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick. 

În urmă cu două sezoane a evoluat pentru Omonia Nicosia şi a fost titular în 27 de partide. A fost răscumpărat cu 500.000 de euro, dar de atunci nu a mai jucat decât în Cupa Angliei.

Portarul mai avea contract cu Boro până în vara lui 2021, dar i-a anunţat pe conducătorii clubului că vrea să plece. Cota lui de piaţă a ajuns la 400.000 de euro.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și