Închide meniul

Atacantul care a fost aproape de FCSB a semnat cu Hermannstadt. A avut cifre excelente în ultimul sezon

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 9:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Atacantul care a fost aproape de FCSB a semnat cu Hermannstadt. A avut cifre excelente în ultimul sezon

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Goran Karanovic a semnat cu Hermannstadt

Fotbalistul de 32 de ani care are dublă cetăţenie, sârbă şi elveţiană, a impresionat în ultima ediţie a Ligii 1. A marcat de 9 ori şi a fost golgheterul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goran Karanovic a fost transferat de Hermannstadt

"Goran are 1,85m înălțime, 32 de ani și este un vârf ,,clasic”, de careu, dar poate juca și ca mijlocaș stânga. Are două selecții în Naționala U21 a Elveției, iar potrivit site-urilor de specialitate valorează în prezent 350.000 euro. În sezonul trecut, Goran a evoluat pentru Sepsi OSK Sf.Gheorghe în 20 de meciuri de Liga 1 și a înscris 9 goluri + 4 în Cupa României", este prezentarea pe care i-au făcut-o conducătorii lui Hermannstadt lui Karanovic.

Goran a fost, în trecut, aproape de a semna cu FCSB. A ajuns la un acord cu Gigi Becali, dar clubul la care activa atunci, Angers, a dorit să primească o jumătate de milion de euro.

"Ne-am înţeles, dar imediat după au cerut 500.000 de euro. Nu dau banii ăştia pe un jucător pe care nu-l ştiu", a declarat Becali, în 2016.

Reclamă
Reclamă

Goran Karanovic a mai evoluat pentru FC Aarau, Sochaux, Sankt Gallen, Servette, Kriens şi FC Luzern.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și