Închide meniul

Dinamo mai transferă un jucător spaniol. Cosmin Contra primeşte un mijlocaş care a retrogradat cu La Coruna

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 13:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Dinamo mai transferă un jucător spaniol. Cosmin Contra primeşte un mijlocaş care a retrogradat cu La Coruna

Cosmin Contra ar urma să o preia pe Al Nasr

Cosmin Contra/ Hepta

Conducătorii clubului au anunţat că Borja Valle Balonga (28 de ani) va fi noul jucător al lui Dinamo. Acesta este aşteptat în capitala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle Balonga va semna cu Dinamo

"OFICIAL. Borja Valle Balonga la Dinamo București

Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că FC Dinamo București a ajuns la un acord cu mijlocașul spaniol Borja Valle Balonga, ultima oară la Deportivo La Coruna, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare.

Borja Valle Balonga, născut pe 9 iulie 1992, va sosi la București pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a declarat directorul sportiv al roș-albilor", se anunţă în comunicatul emis de Dinamo.

Reclamă

Mijlocaşul stânga are o cotă de piaţă de 800.000 de euro. A ajuns la Deportivo La Coruna în urmă cu două sezoane şi a bifat 17 meciuri în La Liga. În ultima ediţie de campionat a evoluat în 24 de partide şi a înscris 2 goluri. Din păcate pentru el, gruparea de pe Riazor a retrogradat în liga a 3-a din Spania.

Anunţul făcut de Dinamo vine în aceeaşi zi în care câinii au semnat cu Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco. Cei doi jucători au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani şi au fost prezentaţi de directorul sportiv, Rufo Collado

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și