Închide meniul

Dinamo mai transferă un jucător spaniol. Cosmin Contra primeşte un mijlocaş care a retrogradat cu La Coruna

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 13:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Dinamo mai transferă un jucător spaniol. Cosmin Contra primeşte un mijlocaş care a retrogradat cu La Coruna

Cosmin Contra ar urma să o preia pe Al Nasr

Cosmin Contra/ Hepta

Conducătorii clubului au anunţat că Borja Valle Balonga (28 de ani) va fi noul jucător al lui Dinamo. Acesta este aşteptat în capitala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle Balonga va semna cu Dinamo

"OFICIAL. Borja Valle Balonga la Dinamo București

Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că FC Dinamo București a ajuns la un acord cu mijlocașul spaniol Borja Valle Balonga, ultima oară la Deportivo La Coruna, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare.

Borja Valle Balonga, născut pe 9 iulie 1992, va sosi la București pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a declarat directorul sportiv al roș-albilor", se anunţă în comunicatul emis de Dinamo.

Reclamă

Mijlocaşul stânga are o cotă de piaţă de 800.000 de euro. A ajuns la Deportivo La Coruna în urmă cu două sezoane şi a bifat 17 meciuri în La Liga. În ultima ediţie de campionat a evoluat în 24 de partide şi a înscris 2 goluri. Din păcate pentru el, gruparea de pe Riazor a retrogradat în liga a 3-a din Spania.

Anunţul făcut de Dinamo vine în aceeaşi zi în care câinii au semnat cu Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco. Cei doi jucători au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani şi au fost prezentaţi de directorul sportiv, Rufo Collado

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și