Închide meniul

"E timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă!" Mesajul lui Pablo Cortacero după dezastrul cu Chindia

Gal Dorin Publicat: 1 septembrie 2020, 5:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
"E timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă!" Mesajul lui Pablo Cortacero după dezastrul cu Chindia

Dorin Șerdean, anunț de ultimă oră despre Pablo Cortacero

Cont Facebook personal Pablo Cortacero

Deşi echipa lui "Guriţă" a fost învinsă fără a expedia vreun şut pe spaţiul porţii, investitorul spaniol a rămas optimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O înfrângerea grea, dar corectă. Acum e timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă, aşa cum această emblebă şi aceşti fani merită. Forza Dinamo!", a postat Cortacero după meci.

Contra, foc şi pară pe jucători după dezastrul cu Chindia

"Adevărul e că nu m-am aşteptat să jucăm aşa slab. Paradoxul este că în cele 3 zile băieţii chiar au lucrat bine, au avut intensitate. Nimic nu prevedea ca jocul să fie atât de slab. Ştiam că avem mult de muncă. Aici nu o să mai accept niciodată lipsa de atitudine, de a înţelege la ce club eşti. Sigur vor dispărea mulţi dintre ei. Dinamo vine după 2-3 ani când s-a zbătut în anonimat.

Cred că unii jucători au încercat, au avut atitudine. Au fost însă multe greşeli, centrările în primul om. Sunt lucruri care, ca antrenor, nu poţi să le previi. 

Dacă sunt la Dinamo crezi că jucătorii au valoare, au personalitatea de a juca la Dinamo. Din păcate azi am făcut un meci foarte foarte slab. Felicit Chindia pentru modul în care a abordat meciul", a declarat Cosmin Contra imediat după înfrângerea de la Ploieşti.

Reclamă

Dinamo a rămas cu un singur punct după primele două etape din Liga 1. Cosmin Contra aşteaptă la echipă doi fundaşi spanioli.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și