Închide meniul

Gică Hagi dă lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa care a pus pe masă 800.000 de euro pentru Gabi Iancu

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 19:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Gică Hagi dă lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa care a pus pe masă 800.000 de euro pentru Gabi Iancu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Lovitură pe piaţa transferurilor pentru Gică Hagi

Conform gsp.ro, Iancu va semna în puţin timp cu Al Ahli, formaţie din Qatar. Echipa lui Hagi va încasa 800.000 de euro pentru atacantul de 26 de ani, cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu va fi al doilea jucător pe care Hagi încasează bani în această vară, după ce Rivaldinho a fost vândut la Cracovia, pentru 300.000 de euro. 

Gică Hagi: "Aş fi vrut să îi dau şi eu 300.000 pe an lui Iancu"

Gică Hagi îi anunţa plecarea lui Iancu încă de la finalul lunii iulie, când susţinea că nu îşi permite să îi ofere un salariu pe măsură atacantului. 

"Am ofertă pentru Iancu, normal că am, dacă este cel mai bun. Este golgheter. Eu ce să-i fac lui Iancu, acum? Ce să-i zic? O să vedeţi pe ce sumă pleacă Iancu. Este o sumă mică, foarte mică, câteva sute de mii.

Golgehterul României! Și eu aș vrea să îi pot da 200-300 de mii pe an, să joace la mine în continuare, dar de unde bani? Până nu avem bugete, nu putem deveni competitivi", spunea Hagi, cu o lună în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și