Închide meniul

Gică Hagi dă lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa care a pus pe masă 800.000 de euro pentru Gabi Iancu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 19:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Gică Hagi dă lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa care a pus pe masă 800.000 de euro pentru Gabi Iancu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Lovitură pe piaţa transferurilor pentru Gică Hagi

Conform gsp.ro, Iancu va semna în puţin timp cu Al Ahli, formaţie din Qatar. Echipa lui Hagi va încasa 800.000 de euro pentru atacantul de 26 de ani, cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu va fi al doilea jucător pe care Hagi încasează bani în această vară, după ce Rivaldinho a fost vândut la Cracovia, pentru 300.000 de euro. 

Gică Hagi: "Aş fi vrut să îi dau şi eu 300.000 pe an lui Iancu"

Gică Hagi îi anunţa plecarea lui Iancu încă de la finalul lunii iulie, când susţinea că nu îşi permite să îi ofere un salariu pe măsură atacantului. 

"Am ofertă pentru Iancu, normal că am, dacă este cel mai bun. Este golgheter. Eu ce să-i fac lui Iancu, acum? Ce să-i zic? O să vedeţi pe ce sumă pleacă Iancu. Este o sumă mică, foarte mică, câteva sute de mii.

Golgehterul României! Și eu aș vrea să îi pot da 200-300 de mii pe an, să joace la mine în continuare, dar de unde bani? Până nu avem bugete, nu putem deveni competitivi", spunea Hagi, cu o lună în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și