Închide meniul

Ultraşii din proiectul DDB nu au venit azi la Săftica. Comunicatul emis de suporteri

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 14:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Ultraşii din proiectul DDB nu au venit azi la Săftica. Comunicatul emis de suporteri

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Fanii lui Dinamo nu au venit la Săftica

“Anunţul apărut ieri seară pe pagina FC Dinamo Bucureşti ne-a surprins plăcut, mai ales că o întâlnire cu acţionarul majoritar al clubului a fost dorinţa noastră de la bun început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB: Am stabilit ca această întâlnire să aibă loc zilele următoare

Imediat după anunţul public, am transmis conducerii clubului faptul că mulţi dintre membrii boardului sunt in imposibilitatea de de a fi prezenţi la Bucureşti, într-un timp atât de scurt.

Cristi Hîldan, de exemplu, are un meci de rugby la Braşov, contra Universităţii Cluj, chiar astăzi de la ora 15:30.

De comun acord cu conducerea clubului, am stabilit ca această întâlnire, între reprezentanţii suporterilor şi acţionarul majoritar, să aibă loc într-una din zilele următoare.

Ambele părţi îşi doresc o întâlnire fără presiunea timpului, în care să putem pune bazele unui proiect solid, care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul.

Reclamă

Îl asigurăm pe acţionarul majoritar că vă găsi întotdeauna în noi un partener de dialog.

Salutăm cu încredere instalarea lui Cosmin Contra ca antrenor şi transferurile din ultimele zile. Suntem convinşi că Dinamo a început să se ridice.

Doar Dinamo Bucureşti”, este comunicatul DDB, postat pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Acest comunicat vine după ce FC Dinamo a anunţat, în urmă cu o zi, că duminică Pablo Cortacero urma să aibă o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor din DDB, în cantonamentul de la Săftica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și