Închide meniul

Ultraşii din proiectul DDB nu au venit azi la Săftica. Comunicatul emis de suporteri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 14:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Ultraşii din proiectul DDB nu au venit azi la Săftica. Comunicatul emis de suporteri

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Fanii lui Dinamo nu au venit la Săftica

“Anunţul apărut ieri seară pe pagina FC Dinamo Bucureşti ne-a surprins plăcut, mai ales că o întâlnire cu acţionarul majoritar al clubului a fost dorinţa noastră de la bun început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB: Am stabilit ca această întâlnire să aibă loc zilele următoare

Imediat după anunţul public, am transmis conducerii clubului faptul că mulţi dintre membrii boardului sunt in imposibilitatea de de a fi prezenţi la Bucureşti, într-un timp atât de scurt.

Cristi Hîldan, de exemplu, are un meci de rugby la Braşov, contra Universităţii Cluj, chiar astăzi de la ora 15:30.

De comun acord cu conducerea clubului, am stabilit ca această întâlnire, între reprezentanţii suporterilor şi acţionarul majoritar, să aibă loc într-una din zilele următoare.

Ambele părţi îşi doresc o întâlnire fără presiunea timpului, în care să putem pune bazele unui proiect solid, care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul.

Reclamă

Îl asigurăm pe acţionarul majoritar că vă găsi întotdeauna în noi un partener de dialog.

Salutăm cu încredere instalarea lui Cosmin Contra ca antrenor şi transferurile din ultimele zile. Suntem convinşi că Dinamo a început să se ridice.

Doar Dinamo Bucureşti”, este comunicatul DDB, postat pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Acest comunicat vine după ce FC Dinamo a anunţat, în urmă cu o zi, că duminică Pablo Cortacero urma să aibă o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor din DDB, în cantonamentul de la Săftica.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și