Închide meniul

EXCLUSIV | Cămătaru şi Ţicleanu au făcut praf Craiova! "Cred că erau 3-4 ambulanţe pe margine să-i ducă la reanimare"/"Au intrat cu nasul pe sus"  

Silviu Corneanu Publicat: 28 august 2020, 10:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
EXCLUSIV | Cămătaru şi Ţicleanu au făcut praf Craiova! "Cred că erau 3-4 ambulanţe pe margine să-i ducă la reanimare"/"Au intrat cu nasul pe sus"  

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi este antrenorul celor de la Craiova

Rodion Cămătaru s-a revoltat şi i-a atacat pe jucătorii pregătiţi de Bergodi. Fostul atacant de legendă al oltenilor susţine că adversarii erau terminaţi din punct de vedere fizic, iar Craiova ar fi trebuit să se impună fără probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu pot să spun că mă simt eu umilit. Nu credeam că vom fi eliminaţi. Chiar dacă la fotbal sunt surprize, putem considera că este o ruşine. M-a deranjat mult maniera de joc, pot să pierzi, dar să o faci cu capul sus. 

Toată lumea se aştepta la o calificare. Joacă foarte modest în ultimul timp. Foarte, foarte slabi. Mijlocul a fost slab rău. A arătat ca o echipă de amatori. Vorbim de cele mai bune salarii acolo. 

Nu poţi să te prezinţi în aşa. Jucătorii adverşi au fost mult mai modeşti decât ai noştri. Abia aşteptau să se termine şi cred că erau 4-5 ambulanţe pe margine ca să-i ducă la reanimare", a declarat Rodion Cămătaru pentru AntenaSport.

Aurel Ţicleanu a dat şi el de pământ cu jucătorii Craiovei

După Cămătaru, şi Aurel Ţicleanu i-a făcut praf pe jucătorii antrenaţi de Cristiano Bergodi. Fostul tehnician consideră că umilinţa va rămâne în istorie şi-i acuză pe fotbaliştii echipei din Bănie că "au intrat cu nasul pe sus".

Reclamă

"Sunt dezamăgit. Surprins, nu mă aşteptam la aşa ceva. Noi, în 94, cu Dinamo Tbilisi, strânşi de pe stradă, am jucat mai bine decât au jucat ei acum. Nu pot să spun că sunt umilit, doar dezamăgit.

Te-a bătut o echipă care făcea cârcei, din 10 în 10 minute şi nu mai puteau să meargă. Cred că s-au considerat prea buni, cu nasul pe sus, au desconsiderat adversarul. Se înscrie în categoria 17 Nentori.

Cred că poate fi catalogat ca o înfrângere ruşinoasă. O să-i aduci aminte toată viaţa. Aseară am văzut 10 jucători cărora li se puneau cârceii. Dacă aveai puţină inteligenţă, până în minutul 60 îi storceai de energie şi după aveai cel mai uşor meci al tău", a declarat şi Aurel Ţicleanu. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și