Închide meniul

EXCLUSIV | Cămătaru şi Ţicleanu au făcut praf Craiova! "Cred că erau 3-4 ambulanţe pe margine să-i ducă la reanimare"/"Au intrat cu nasul pe sus"  

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 august 2020, 10:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

EXCLUSIV | Cămătaru şi Ţicleanu au făcut praf Craiova! "Cred că erau 3-4 ambulanţe pe margine să-i ducă la reanimare"/"Au intrat cu nasul pe sus"  

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi este antrenorul celor de la Craiova

Rodion Cămătaru s-a revoltat şi i-a atacat pe jucătorii pregătiţi de Bergodi. Fostul atacant de legendă al oltenilor susţine că adversarii erau terminaţi din punct de vedere fizic, iar Craiova ar fi trebuit să se impună fără probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu pot să spun că mă simt eu umilit. Nu credeam că vom fi eliminaţi. Chiar dacă la fotbal sunt surprize, putem considera că este o ruşine. M-a deranjat mult maniera de joc, pot să pierzi, dar să o faci cu capul sus. 

Toată lumea se aştepta la o calificare. Joacă foarte modest în ultimul timp. Foarte, foarte slabi. Mijlocul a fost slab rău. A arătat ca o echipă de amatori. Vorbim de cele mai bune salarii acolo. 

Nu poţi să te prezinţi în aşa. Jucătorii adverşi au fost mult mai modeşti decât ai noştri. Abia aşteptau să se termine şi cred că erau 4-5 ambulanţe pe margine ca să-i ducă la reanimare", a declarat Rodion Cămătaru pentru AntenaSport.

Aurel Ţicleanu a dat şi el de pământ cu jucătorii Craiovei

După Cămătaru, şi Aurel Ţicleanu i-a făcut praf pe jucătorii antrenaţi de Cristiano Bergodi. Fostul tehnician consideră că umilinţa va rămâne în istorie şi-i acuză pe fotbaliştii echipei din Bănie că "au intrat cu nasul pe sus".

Reclamă

"Sunt dezamăgit. Surprins, nu mă aşteptam la aşa ceva. Noi, în 94, cu Dinamo Tbilisi, strânşi de pe stradă, am jucat mai bine decât au jucat ei acum. Nu pot să spun că sunt umilit, doar dezamăgit.

Te-a bătut o echipă care făcea cârcei, din 10 în 10 minute şi nu mai puteau să meargă. Cred că s-au considerat prea buni, cu nasul pe sus, au desconsiderat adversarul. Se înscrie în categoria 17 Nentori.

Cred că poate fi catalogat ca o înfrângere ruşinoasă. O să-i aduci aminte toată viaţa. Aseară am văzut 10 jucători cărora li se puneau cârceii. Dacă aveai puţină inteligenţă, până în minutul 60 îi storceai de energie şi după aveai cel mai uşor meci al tău", a declarat şi Aurel Ţicleanu. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și