Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura! Florinel Coman, cerut de fani la Galatasaray

Silviu Corneanu Publicat: 28 august 2020, 6:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Gigi Becali poate da lovitura! Florinel Coman, cerut de fani la Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman, în tricoul FCSB

Galatasaray s-a interesat în această vară de Florinel Coman, dar turcii s-au speriat de preţul cerut de Gigi Becali: 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Galatasaray îl cer pe Coman la echipă

"Florinel Coman are 22 de ani şi evoluează la FCSB, în prima ligă din România. Acesta poate juca ca extremă atât pe stânga, cât şi pe dreapta, dar poate evolua şi ca atacant. 

Ar fi un înlocuitor excelent pentru Feghouli. Este rapid şi tehnic", a scris unul dintre fani pe contul de Twitter, mesaj pe care l-a transmis celor de la Galatasaray.

Coman a început bine noul sezon competiţional

Coman a început foarte bine noul sezon competiţional. Acesta a scos două penalty-uri, câte unul în fiecare partidă disputată: cu Astra şi Shirak, ambele câştigate de FCSB cu 3-0.

Reclamă

"Eu n-am vorbit nici cu Fatih Terim, nici cu nimeni de la Galatasaray. Adică, nu am vorbit de Coman. Galatasaray nu dă bani de transferuri, ei au probleme cu banii", spunea Becali la vremea respectivă pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și