Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura! Florinel Coman, cerut de fani la Galatasaray

Silviu Corneanu Publicat: 28 august 2020, 6:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Gigi Becali poate da lovitura! Florinel Coman, cerut de fani la Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman, în tricoul FCSB

Galatasaray s-a interesat în această vară de Florinel Coman, dar turcii s-au speriat de preţul cerut de Gigi Becali: 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Galatasaray îl cer pe Coman la echipă

"Florinel Coman are 22 de ani şi evoluează la FCSB, în prima ligă din România. Acesta poate juca ca extremă atât pe stânga, cât şi pe dreapta, dar poate evolua şi ca atacant. 

Ar fi un înlocuitor excelent pentru Feghouli. Este rapid şi tehnic", a scris unul dintre fani pe contul de Twitter, mesaj pe care l-a transmis celor de la Galatasaray.

Coman a început bine noul sezon competiţional

Coman a început foarte bine noul sezon competiţional. Acesta a scos două penalty-uri, câte unul în fiecare partidă disputată: cu Astra şi Shirak, ambele câştigate de FCSB cu 3-0.

Reclamă
Reclamă 4

"Eu n-am vorbit nici cu Fatih Terim, nici cu nimeni de la Galatasaray. Adică, nu am vorbit de Coman. Galatasaray nu dă bani de transferuri, ei au probleme cu banii", spunea Becali la vremea respectivă pentru AntenaSport.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și