Închide meniul

Cosmin Contra i-a dat de gol pe șefii săi de la Dinamo: "Așa e firea spaniolă, tranquilo-tranquilo" :)

Antena Sport Publicat: 27 august 2020, 7:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Cosmin Contra i-a dat de gol pe șefii săi de la Dinamo: "Așa e firea spaniolă, tranquilo-tranquilo" :)

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo

Noii acționari de la Dinamo nu au apucat să se întâlnească cu fanii dinamoviști. Contra, noul antrenor al câinilor i-a scuzat pe spanioli, însă a anunțat că această întâlnire va avea loc în cel mai scurt timp posibil. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vom avea o discuție cu suporterii pentru că ei au fost cei care au ținut echipa în viață. De ce nu au vorbit până acum cu ei? Așa e firea spaniolă, tranquilo-tranquilo. Dar, din păcate, la noi, lucrurile se desfășoară cu altă rapiditate față de lucrurile din țara lor. Ei își doresc să se vadă cu fanii. Nu știu de ce nu s-a făcut o conferință de presă”, a spus Contra la Digisport.

Cosmin Contra a semnat miercuri cu Dinamo

Cosmin Contra a semnat miercuri noul contract cu Dinamo, după ce clubul din Ştefan cel Mare i-a reziliat înţelegerea lui Gigi Mulţescu. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al echipei.

"Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.

Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!", se arată în comunicatul "câinilor roşii".

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și