Închide meniul

Cosmin Contra i-a dat de gol pe șefii săi de la Dinamo: "Așa e firea spaniolă, tranquilo-tranquilo" :)

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2020, 7:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Cosmin Contra i-a dat de gol pe șefii săi de la Dinamo: "Așa e firea spaniolă, tranquilo-tranquilo" :)

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo

Noii acționari de la Dinamo nu au apucat să se întâlnească cu fanii dinamoviști. Contra, noul antrenor al câinilor i-a scuzat pe spanioli, însă a anunțat că această întâlnire va avea loc în cel mai scurt timp posibil. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vom avea o discuție cu suporterii pentru că ei au fost cei care au ținut echipa în viață. De ce nu au vorbit până acum cu ei? Așa e firea spaniolă, tranquilo-tranquilo. Dar, din păcate, la noi, lucrurile se desfășoară cu altă rapiditate față de lucrurile din țara lor. Ei își doresc să se vadă cu fanii. Nu știu de ce nu s-a făcut o conferință de presă”, a spus Contra la Digisport.

Cosmin Contra a semnat miercuri cu Dinamo

Cosmin Contra a semnat miercuri noul contract cu Dinamo, după ce clubul din Ştefan cel Mare i-a reziliat înţelegerea lui Gigi Mulţescu. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al echipei.

"Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.

Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!", se arată în comunicatul "câinilor roşii".

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și