Închide meniul

Spaniolii vor să distrugă rivalii din Liga 1! Buget uriaş pentru Dinamo. Contra: "Asta mi-au spus că îşi doresc!"

Gal Dorin Publicat: 26 august 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Spaniolii vor să distrugă rivalii din Liga 1! Buget uriaş pentru Dinamo. Contra: "Asta mi-au spus că îşi doresc!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Cosmin Contra

"Guriţă" a precizat că investitorul va continua să aibă un rol în ceea ce priveşte personalul clubului şi că va ocupa în principal rolul de antrenor, nu manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am înţeles că vor veni din partea investitorului un director general, un director de marketing".

Cosmin Contra, concentrat pe echipă

"Sunt antrenor, nu sunt manager, dar sfaturile mele sunt luate în considerare. Ultimul cuvând la echipă îl am eu. Cunosc ce se întâmplă în cadrul clubului", a precizat Contra.

Mai mult, fostul mare fundaş a vorbit şi despre investiţiile pe care spaniolii i le-au propus pentru sezonul viitor.

"S-a vorbit despre un buget destul de mare. Din ce ştiu eu, îşi doresc un buget de zece milioane de euro în primul an. Nu ştiu dacă în acele zece milioane intră şi datoriile care există la club", a încheiat noul antrenor din Ştefan cel Mare într-un interviu pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și