Închide meniul

Spaniolii vor să distrugă rivalii din Liga 1! Buget uriaş pentru Dinamo. Contra: "Asta mi-au spus că îşi doresc!"

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 august 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Spaniolii vor să distrugă rivalii din Liga 1! Buget uriaş pentru Dinamo. Contra: "Asta mi-au spus că îşi doresc!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Cosmin Contra

"Guriţă" a precizat că investitorul va continua să aibă un rol în ceea ce priveşte personalul clubului şi că va ocupa în principal rolul de antrenor, nu manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am înţeles că vor veni din partea investitorului un director general, un director de marketing".

Cosmin Contra, concentrat pe echipă

"Sunt antrenor, nu sunt manager, dar sfaturile mele sunt luate în considerare. Ultimul cuvând la echipă îl am eu. Cunosc ce se întâmplă în cadrul clubului", a precizat Contra.

Mai mult, fostul mare fundaş a vorbit şi despre investiţiile pe care spaniolii i le-au propus pentru sezonul viitor.

"S-a vorbit despre un buget destul de mare. Din ce ştiu eu, îşi doresc un buget de zece milioane de euro în primul an. Nu ştiu dacă în acele zece milioane intră şi datoriile care există la club", a încheiat noul antrenor din Ştefan cel Mare într-un interviu pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și