Închide meniul

Rădoi, asaltat de oferte! Echipa naţională ar fi putut rămâne fără selecţioner

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 11:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Rădoi, asaltat de oferte! Echipa naţională ar fi putut rămâne fără selecţioner

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Mihai Stoichiţă a dezvăluit faptul că selecţionerul a fost asaltat de oferte în acest an. Rădoi a refuzat însă orice propunere pentru a rămâne pe banca primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă: "Rădoi a avut foarte multe oferte"

"Mirel Rădoi a avut foarte multe oferte de a pleca de la naţională în ultimul an. Eu am văzut ofertele. Le-a refuzat foarte elegant şi a decis să rămână la naţională. 

A avut oferte şi putea să plece oricând. A avut şi când era la U21", a declarat Mihai Stoichiţă la Pro X.

Rădoi va debuta pe banca României pe "Arena Naţională"

"Vineri, 4 septembrie, tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi vor debuta în grupa din Liga Națiunilor, pe teren propriu, în fața Irlandei de Nord. Partida urmează să se dispute pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:45.

Vor urma două deplasări, în Austria (7 septembrie) și Norvegia (11 octombrie), apoi vom găzdui Austria într-un joc programat să se desfășoare la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45", se arăta într-un comunicat publicat de FRF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și