Închide meniul

Rădoi, asaltat de oferte! Echipa naţională ar fi putut rămâne fără selecţioner

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 11:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Rădoi, asaltat de oferte! Echipa naţională ar fi putut rămâne fără selecţioner

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Mihai Stoichiţă a dezvăluit faptul că selecţionerul a fost asaltat de oferte în acest an. Rădoi a refuzat însă orice propunere pentru a rămâne pe banca primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă: "Rădoi a avut foarte multe oferte"

"Mirel Rădoi a avut foarte multe oferte de a pleca de la naţională în ultimul an. Eu am văzut ofertele. Le-a refuzat foarte elegant şi a decis să rămână la naţională. 

A avut oferte şi putea să plece oricând. A avut şi când era la U21", a declarat Mihai Stoichiţă la Pro X.

Rădoi va debuta pe banca României pe "Arena Naţională"

"Vineri, 4 septembrie, tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi vor debuta în grupa din Liga Națiunilor, pe teren propriu, în fața Irlandei de Nord. Partida urmează să se dispute pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:45.

Vor urma două deplasări, în Austria (7 septembrie) și Norvegia (11 octombrie), apoi vom găzdui Austria într-un joc programat să se desfășoare la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45", se arăta într-un comunicat publicat de FRF.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și