Închide meniul

Dinamoviştii îl acuză pe Kovacs că nu le-a dat penalty! Reacţia vehementă a lui Ion Crăciunescu: "Nu a vrut să dea"

Gal Dorin Publicat: 24 august 2020, 20:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Dinamoviştii îl acuză pe Kovacs că nu le-a dat penalty! Reacţia vehementă a lui Ion Crăciunescu: "Nu a vrut să dea"

MMA / Niros Foto via Hepta

Ion Crăciunescu

Dinamo a cerut penalty după un duel între Fabbrini şi Romarie Pires. Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. Arbitrul s-a revanşat în minutul 59. În acel moment, Daniel Popa a fost faultat de Dâlbea, iar Sorescu a transformat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu: "Înseamnă că nu a vrut să dea"

Fostul mare arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, e de părere că se impunea acordarea loviturii de la 11 metri la duelul dintre Fabbrini şi Romario Pires. 

Dacă ăsta nu este penalty… Poate numai domnul Istvan Kovacs, care este arhisuficient mereu, n-ar da. Dacă ăsta nu e penalty, atunci nu mai trebuie să fie niciodată penalty. Uite cât de bine plasat e, cum se apleacă. Asta înseamnă că nu a vrut să dea. Adversarul pune piciorul în față”, a spus Crăciunescu la Digisport. 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă Vezi toate știrile
Citește și