Închide meniul

Reacţia lui Dan Petrescu după victoria dificilă cu Floriana. Cine l-a impresionat. Djokovic, pregătit pentru duelul cu Dinamo Zagreb

Antena Sport Publicat: 19 august 2020, 21:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Reclamă
Reacţia lui Dan Petrescu după victoria dificilă cu Floriana. Cine l-a impresionat. Djokovic, pregătit pentru duelul cu Dinamo Zagreb

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

"A fost un meci cum mă aşteptam, adică foarte greu. O echipă agresivă cu un antrenor italian care îi antrenează bine. Au jucat agresiv, ofensiv. Nu a fost uşor, a fost foarte greu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bălgrădean a fost o surpriză plăcută. Mi-a fost frică acolo. A ieşit pe centrări, a vorbit foarte mult. Se vede că are experienţă", a spus Petrescu, la Digi Sport. 

CFR Cluj – Dinamo Zagreb, în turul 2 al preliminariilor Ligii Campionilor

În turul doi preliminar, CFR Cluj va evolua, săptămâna viitoare, contra echipei Dinamo Zagreb. Petrescu speră că va avea mai mulţi jucători la dispoziţie.

"Dacă spun că e o echipă bună, dup-aia lumea spune că exagerez. Când joci cu Floriana, orice rezultat greşit era un dezastru. Cu Dinamo, presiunea mai mare va fi pe ei. 

Am avut 4 jucători U21, aşteptăm să ne revină jucătorii. Au lipsit mulţi, am avut puţine soluţii. Omrani nu joacă cu Dinamo. 

Reclamă

Djokovic va juca cu Clinceni şi e posibil să joace cu Dinamo. Avem un singur atacant. Rămâne de văzut dacă Gabriel Debeljuh ne va putea ajuta", a mai spus "Bursucul".

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și