Închide meniul

Probleme în Liga 2 înainte de startul noului sezon. O echipă de tradiţie nu a primit certificare din cauza datoriilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2020, 16:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Reclamă
Probleme în Liga 2 înainte de startul noului sezon. O echipă de tradiţie nu a primit certificare din cauza datoriilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pandurii nu a primit dreptul de a evolua în Liga 2

Decizia s-a luat ca urmare a problemele financiare cu care s-au confruntat clubul care a terminat pe penultimul loc ultima ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandurii Târgiu Jiu a făcut recurs

"În temeiul art. 43 din Regulamentul de certificare a condițiilor de participare în competiția Liga a 2-a, admite sesizarea Managerului Comisiei de evaluare din cadrul FRF privind refuzul acordării certificatului de participare a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu la Campionatul Național Liga a 2-a", se anunţă în comunicatul emis de FRF.

Pandurii nu acceptă sancţiunea primită şi a transmis, pe site-ul clubului, că a făcut recurs.

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că a făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din ședința din 17 august, cu privire la refuzul acordării certificatului de participarea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu la Campionatul Național Liga a doua", reacţionat gorjenii.

UTA şi FC Argeş sunt echipele care au promovat în Liga 1. CS Mioveni a fost învinsă de Chindia Târgovişte la baraj şi rămâne să se lupte cu Rapid şi Petrolul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și