Închide meniul

Cine e Pablo Cortacero, noul finanţator al lui Dinamo! Ce afaceri are şi cine este sfătuitorul său din umbră

Gal Dorin Publicat: 13 august 2020, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Cine e Pablo Cortacero, noul finanţator al lui Dinamo! Ce afaceri are şi cine este sfătuitorul său din umbră

Cont Facebook personal Pablo Cortacero

Pablo Cortacero

Acesta conduce gruparea Benel International SA, care se ocupă în principal cu piaţa de imobiliare şi folosirea drepturilor de autor ale francizelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero, noul finanţator, aproape de a prelua Almeria

Înainte de a ajunge la Dinamo, Cortacero a mai fost implicat în tentative de preluare a două cluburi spaniole de renume: Almeria şi Getafe.

În ceea ce priveşte Almeria, implicarea sa a părut serioasă în iunie 2018, dar clubul la care a antrenat şi Costel Gâlcă a dezminţit informaţiile. Echipa a ajuns mai apoi pe mâna lui Turki Al-Sheikh, un influent om de afaceri saudit.

În timpul negocierilor, Cortacero declara: "Intenţia mea este clară şi vreau să se concretizeze. Deţinem un proiect sportiv foarte solid şi profesional, capabil să readucă speranţa fanilor, una de care e nevoie la nivelul primei ligi iberice".

Pablo Cortacero, legături cu familia Guardiola

În 2018, Cortacero ajunsese deja un personaj extrem de cunoscut în fotbalul din zonă. Ziariştii iberici au scris chiar despre prietenia dintre el şi Rufo Collado, cel care urma să ocupe funcţia de director sportiv al Almeriei.

Reclamă

Acelaşi Rufo Collado face parte din anturajul familiei Guardiola, în special al lui Pere Guardiola, fratele mai faimosului antrenor de la Manchester City.

Conform spaniolilor, Pere Guardiola şi Rufo Collado ar fi sfătuitorii apropiaţi ai noului patron de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și