Închide meniul

Spaniolii, decizie surpriză la echipă. Cine ar urma să fie noul preşedinte al clubului! Prima reacţie

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 august 2020, 14:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Spaniolii, decizie surpriză la echipă. Cine ar urma să fie noul preşedinte al clubului! Prima reacţie

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Suporterii lui Dinamo în timpul unui meci cu FCSB

UPDATE: Ioan Mărginean a avut o primă reacţie după ce au apărut primele informaţii că ar urma să fie numit preşedinte la Dinamo. "Nu am nici o funcţie la Dinamo. Eu vreau să vă spun ceva, sunt un om atipic. Funcţiile ţi se dau, sunt trecătoare, oamenii rămân. (…) Nu ştiu la ora asta absolut nimic de nici o funcţie. Nu mi-a propus nimeni nici o funcţie, nu am nici o pretenţie. Nu vreau să vorbesc prostii", a declarat acesta într-o intervenţie la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceea ce este neaşteptat este numele vehiculat drept viitorul preşedinte al "câinilor": Ioan Mărginean, arhitectul succesului lui Gaz Metan Mediaş, a apărut ca un nume surpriză în acest peisaj.

Ioan Mărginean, potenţial preşedinte la Dinamo

Ioan Mărginean este susţinut pentru funcţie şi de Cornel Ţălnar, un om pe care spaniolii l-au cerut la club încă de la începerea negocierilor, conform Digi Sport.

Ambii sunt din Alba şi au trecut prin perioada de glorie la clubul din şoseaua Ştefan cel Mare. 

Conform unor surse, cele două părţi ar fi bătut deja palma astfel că zilele de 13 şi 14 august 2020 ar putea deveni unele foarte importante pentru Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și