Închide meniul

Nicio echipă nu a retrogradat din Liga 1. Chindia Târgovişte s-a salvat la baraj. Vis spulberat pentru jucătorii din Mioveni

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2020, 14:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Nicio echipă nu a retrogradat din Liga 1. Chindia Târgovişte s-a salvat la baraj. Vis spulberat pentru jucătorii din Mioveni

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

CS Mioveni primeşte vizita Chindiei Târgovişte

Cu trei zile în urmă, Chindia s-a impus cu 2-0. Ovidiu Bic (14) şi croatul Josip Ivancic (74) au marcat golurile unei victorii extrem de importante pentru gruparea care a terminat pe ultimul loc în campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MIOVENI – CHINDIA 1-1

Min. 90+2: Final de meci şi de sezon în Liga 1. Chindia Târgovişte şi-a asigurat rămânerea pe prima scenă. S-a impus cu 3-1 la general în faţa celor de la Mioveni.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+2: Pauză.

Min. 45+1: Goool Chindia! Ivancic restabileşte egalitatea.

Reclamă

Min. 7: Goool Mioveni! Hergheligiu a deschis scorul după o eroare în apărarea oaspeţilor.

Min. 1: A început partida.

Mioveni – Chindia: Echipele de start

CS Mioveni: Croitoru – Ghiță, Beța, Burnea, Alexe – Rădescu, Șerban, Raul Costin, Coșereanu – Anghelina, Balint

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Sima, Gherghe, Albăstroiu, Stoica, Trașcu, Ișfan, Măzărache, Hergheligiu 

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu – Rață, Bic – Ivancic, Yameogo, Șerban – Florea

Rezerve: Moldovan, Liviu Mihai, Berisha, Negrea, Neguț, Piftor, Ioniță, Pițian, Barbu 

CS Mioveni nu renunţă la luptă şi promite că va arăta altfel în meciul de pe teren propriu. În cazul în care nu obţine promovarea, echipa riscă să se desfiinţeze.

"Trebuie să ţinem capul sus şi nu trebuie să cedăm. Impactul a fost destul de puternic asupra psihicului lor. Trebuie să ne jucăm şansa pe care o avem. Ultimul rezultat şi-a pus amprenta asupra noastră. Diferenţă foarte mare nu a fost. Greşelile individuale şi-au spus cuvântul. 

Nu cedăm. La fotbal s-au văzut multe. Trebuie să muncim şi să încerc pe cât posibil să le ridic moralul. Eu chiar cred că putem face o remontada", a declarat Claudiu Niculescu la finalul jocului", a declarat Claudiu Niculescu eşecul din meciul tur.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și