Închide meniul

Nicio echipă nu a retrogradat din Liga 1. Chindia Târgovişte s-a salvat la baraj. Vis spulberat pentru jucătorii din Mioveni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2020, 14:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Nicio echipă nu a retrogradat din Liga 1. Chindia Târgovişte s-a salvat la baraj. Vis spulberat pentru jucătorii din Mioveni

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

CS Mioveni primeşte vizita Chindiei Târgovişte

Cu trei zile în urmă, Chindia s-a impus cu 2-0. Ovidiu Bic (14) şi croatul Josip Ivancic (74) au marcat golurile unei victorii extrem de importante pentru gruparea care a terminat pe ultimul loc în campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MIOVENI – CHINDIA 1-1

Min. 90+2: Final de meci şi de sezon în Liga 1. Chindia Târgovişte şi-a asigurat rămânerea pe prima scenă. S-a impus cu 3-1 la general în faţa celor de la Mioveni.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+2: Pauză.

Min. 45+1: Goool Chindia! Ivancic restabileşte egalitatea.

Reclamă

Min. 7: Goool Mioveni! Hergheligiu a deschis scorul după o eroare în apărarea oaspeţilor.

Min. 1: A început partida.

Mioveni – Chindia: Echipele de start

CS Mioveni: Croitoru – Ghiță, Beța, Burnea, Alexe – Rădescu, Șerban, Raul Costin, Coșereanu – Anghelina, Balint

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Sima, Gherghe, Albăstroiu, Stoica, Trașcu, Ișfan, Măzărache, Hergheligiu 

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu – Rață, Bic – Ivancic, Yameogo, Șerban – Florea

Rezerve: Moldovan, Liviu Mihai, Berisha, Negrea, Neguț, Piftor, Ioniță, Pițian, Barbu 

CS Mioveni nu renunţă la luptă şi promite că va arăta altfel în meciul de pe teren propriu. În cazul în care nu obţine promovarea, echipa riscă să se desfiinţeze.

"Trebuie să ţinem capul sus şi nu trebuie să cedăm. Impactul a fost destul de puternic asupra psihicului lor. Trebuie să ne jucăm şansa pe care o avem. Ultimul rezultat şi-a pus amprenta asupra noastră. Diferenţă foarte mare nu a fost. Greşelile individuale şi-au spus cuvântul. 

Nu cedăm. La fotbal s-au văzut multe. Trebuie să muncim şi să încerc pe cât posibil să le ridic moralul. Eu chiar cred că putem face o remontada", a declarat Claudiu Niculescu la finalul jocului", a declarat Claudiu Niculescu eşecul din meciul tur.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și