Închide meniul

Universitatea Craiova a rezolvat primele trei transferuri! Maine semnează şi fac vizita medicală

Antena Sport Publicat: 11 august 2020, 15:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Universitatea Craiova a rezolvat primele trei transferuri! Maine semnează şi fac vizita medicală

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristiano Bergodi şi jucătorii săi în timpul meciului cu CFR Cluj

Antrenorul Cristiano Bergodi este convins că gruparea sa îşi poate îmbunătăţi performanţa din acest an şi să aducă titlul în Bănie după trei decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin, Paul Papp şi Alex Tudorie s-au înţeles cu Universitatea Craiova

Gruparea din Bănie a încheiat deja un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru transferul experimentatului fundaş Marius Constantin, acesta urmând să plece cu echipa în Austria.

"Fanii Craiovei să ştie că am venit cu inima deschisă, să joc fotbal, să ajut cu experienţa mea şi clubul să-şi îndeplinească obiectivele. (…)

Mai sunt câteva formalitatăţi dar în principiu, plec mâine cu echipa în Austria", a declarat fostul fundaş al Rapidului pentru Digisport.

Mai mult, vicecampioana s-a înţeles şi cu Paul Papp şi Alexandru Tudorie.

Reclamă

Liber de contract după despărţirea de Sivasspor, Papp a câştigat campionatul cu FCSB şi este dublu câştigător al Cupei cu FCSB şi Astra.

Alexandru Tudorie a evoluat ultima dată la FC Voluntari, însă s-a aflat acolo sub formă de împrumut de la echipa rusă Arsenal Tula, unde ar mai avea contract până în 2023.

Întreg lotul Craiovei pleacă mâine în cantonamentul din Austria în vederea pregătirii sezonului viitor al Ligii 1. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și