Închide meniul

Gigi Becali e sigur că FCSB îi va distruge pe armenii de la Shirak: "Dacă avem emoţii în meciul ăsta, atunci să ne retragem!"

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 17:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Gigi Becali e sigur că FCSB îi va distruge pe armenii de la Shirak: "Dacă avem emoţii în meciul ăsta, atunci să ne retragem!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Partidele se vor disputa pe data de 27 august, într-o singură manşă. În cazul în care meciurile se vor termina la egalitate după 90 de minute, vor fi prelungiri şi penalty-uri, dacă va fi cazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tragerile la sorți în primele tururi nu au nicio importanță. Dacă avem emoții în meciul ăsta, atunci să ne retragem. Pentru ce să mai facem fotbal atunci? O să avem emoții în play-off, zic eu. Noi suntem cap de serie până în play-off. Ne pregătim, luptăm și jucăm un an de zile ca să ajungem în grupe. Dacă nu ajungem în grupe, pentru ce mai facem fotbal? Să dăm banii cadou?​", a spus Gigi Becali la Digisport. 

Becali, ironic cu CFR Cluj

Gigi Becali a vorbit şi despre CFR Cluj. Dacă va trece de FC Floriana, CFR va juca în turul al doilea cu Dinamo Zagreb.

"Îmi pare rău de CFR (râde). Așa de rău îmi pare de coeficient. Așa de supărat sunt, plâng de coeficient. Nu are cum (n.red. să treacă de Dinamo Zagreb) au căzut greu, fără glumă acum. Nici jucătorii parcă nu mai au atâta forță, i-a cam stors Petrescu. Au și ei o vârstă. Nu știu de ăștia, Botoșani. E puțin mai greu la ei. Craiova se califică fără probleme", a mai spus Becali. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și