Închide meniul

Gigi Becali e sigur că FCSB îi va distruge pe armenii de la Shirak: "Dacă avem emoţii în meciul ăsta, atunci să ne retragem!"

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 17:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Gigi Becali e sigur că FCSB îi va distruge pe armenii de la Shirak: "Dacă avem emoţii în meciul ăsta, atunci să ne retragem!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Partidele se vor disputa pe data de 27 august, într-o singură manşă. În cazul în care meciurile se vor termina la egalitate după 90 de minute, vor fi prelungiri şi penalty-uri, dacă va fi cazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tragerile la sorți în primele tururi nu au nicio importanță. Dacă avem emoții în meciul ăsta, atunci să ne retragem. Pentru ce să mai facem fotbal atunci? O să avem emoții în play-off, zic eu. Noi suntem cap de serie până în play-off. Ne pregătim, luptăm și jucăm un an de zile ca să ajungem în grupe. Dacă nu ajungem în grupe, pentru ce mai facem fotbal? Să dăm banii cadou?​", a spus Gigi Becali la Digisport. 

Becali, ironic cu CFR Cluj

Gigi Becali a vorbit şi despre CFR Cluj. Dacă va trece de FC Floriana, CFR va juca în turul al doilea cu Dinamo Zagreb.

"Îmi pare rău de CFR (râde). Așa de rău îmi pare de coeficient. Așa de supărat sunt, plâng de coeficient. Nu are cum (n.red. să treacă de Dinamo Zagreb) au căzut greu, fără glumă acum. Nici jucătorii parcă nu mai au atâta forță, i-a cam stors Petrescu. Au și ei o vârstă. Nu știu de ăștia, Botoșani. E puțin mai greu la ei. Craiova se califică fără probleme", a mai spus Becali. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și